Noviweddings | Over ons
23
page-template-default,page,page-id-23,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Twan Peijen en Robin Schellekens – Peijen, vader en dochter met allbei dezelfde passie: mooie momenten vastleggen op film en/of foto! Twan heeft in de 90-er jaren al meer dan 50 bruidsparen op film vastgelegd en Robin hielp hem daar toen al bij. Eerst alleen met het inpakken van de spullen, maar later ook met het monteren van de films.

Sinds 1 september 2018 hebben wij onze kennis en ervaring gebundeld om zo samen op professionele wijze een bedrijf te starten dat gespecialiseerd is in het maken van trouwfilms. Niet meer met een grote vhs schoudercamera, maar met twee hoogwaardige 4k camera’s met alle benodigde toebehoren (zoals bijvoorbeeld externe geluidsopname) om jullie dag prachtig vast te leggen.

We vinden het allebei echt super dat we van onze hobby nu, samen, ons beroep kunnen maken. Mede door ons enorme enthousiasme zijn we er van overtuigd dat wij iets extra’s kunnen bieden aan “de mooiste dag van jullie leven”. Als je meer over ons wilt weten, of als je vrijblijvend een keer met ons in gesprek wilt, stuur dan gerust een mailtje naar info@noviweddings.nl.

Liefs, Twan & Robin